Настаняване

Семеен хотел „България“ се намира на централната градска улица в град Харманли в близост до читалището, градската градина и библиотеката. Хотелът разполага с 16 стаи – 4 двойни мини стаи, 8 двойни макси стаи и 4 студиа. Стаите са климатизирани с централна климатизация, кабелна телевизия, телефон, безплатна интернет връзка /wifi / и мини бар. Забранено е пушенето в хотелските стаи. В този случай хотелът предлага стаи с тераса, както и градината на ресторанта към хотела.

Настаняване и освобождаване на стаите

Настаняване след 14:30 часа

Напускане до 11:00 часа

Ранно настаняване и късно освобождаване

Ако пристигането ви е рано сутринта и желаете да бъдете настанен веднага Ви препоръчваме да резервирате стаята и за предходната нощ, за да Ви е гарантиран незабавен достъп до нея. Респективно – при късно осовбождаване резервация и за следващата нощ Ви гарантира да останете в хотела до момента, в който Ви е удобно. Ако решите да направите допълнителна резервация можете да оставите багажа си за съхранение на рецепция и да изчакате в бистрото или във фоайето, където можете да използвате безплатен интернет.

Гарантирани резервации и депозити

Гарантираната резервация в семеен хотел „България“ Ви дава възможност да се настаните и по-късно след 18:00 ч. За да гарантирате резервацията си, моля обърнете се към рецепция за повече информация.
Определени дати и пакети може да изискват предварително заплащане.

Отмяна на резервация

Индивидуална резервация може да бъде отменена 24 часа преди настаняването без да се санкционира, а може този срок да е различен в зависимост от датата и от вида стая. Ако резервацията не е отменена в срок хотелът си запазва правото да Ви таксува с първата нощувка от резервираният период. За подробности при отмяна на резервация се информирайте в момента на резервиране.

Плащане

  • в брой
  • по банков път

Удобства

Интернет

Румсървис

Паркинг

Рецепция

Бистро